2023 Yaz Moda Trendleri

Her yıl olduğu gibi bu sene de yaz mevsimi yaklaşırken özellikle hanımlar kilo vermeye ve güzel görünmeye çalışır. Modaya uyum sağlayabilmek için hangi parçaların daha fazla kullanıldığını takip eden kadınlar için bu senenin yaz kreasyonunu araştırdık.

Tığ İşi ve Holografik Desenler

El emeği parçalar bu senenin yazına damga vuracak. Dünyaca ünlü modacılara göre ise mevsimin mottosu: Bir ters bir düz…

Yazın müjdecisi rengarenk çiçekler bu sene yine moda trendlerinde en başı çekiyor. Efil efil esen şifon kumaşlardan yapılmış renkli elbiseler sizi taze bir görünüme davet ediyor. Ayrıca Milano çizgileri her sene olduğu gibi romantik ve straplez kesim yaz aşkını andıran elbiselerden vazgeçmiyor. Holografik desenler modacıların tasarımlarına üçüncü boyut eklemeye çalıştığı bir akım. Üçüncü boyutu normal elbiselerde nasıl elde edileceğini merak ettiniz değil mi? Parlak ve neon renklerle…

Katman Katman Prenses Elbiseleri

2023 yaz modasında sokağın nabzını da tutmak gerekiyor. 1970 yıllarında olduğu gibi yine katlı ve fırfırlı detaylar dikkati çekiyor. Kız çocuklarının en sevdiği fosur fosur kabaran ve görenleri adeta büyüleyen parçalar bilekten bağlamalı topuklu ayakkabılarla harika duruyor. Sizler de günlük hayatınızda ya da özel günlerinizde davetlere ve arkadaşlarınızla buluşmaya giderken bu akıma uyabilirsiniz.

Siyah, Yazın da Favorisi

Her yıl moda dünyasına asil duruşuyla damgasını vuran siyah renkte parçalar, bu yaz da cesur görünmek isteyen hanımların tercihleri arasında olacak. Elbise ya da bluzların bel kısımlarına siyah parlak ve büyük kemerler, ince bağlamalı sandaletler ve karışık saç topuzu… Kendinizi Alaçatı’da gibi hissettiniz değil mi?

Dar Tayt Modası

Tayt yapısı gereği dardır ve üzerine salaş t-shirtler ile harika durur. Ancak bu yazın modası salaş parçalar değil. Yaz kreasyonu için modacıların tasarladığı kıyafetler genelde dar kesimlerden oluşuyor. Sokak stili ise dar pantolon ve dar elbiselerle donatılacak. Sizler de bedeninize oturan yazın sıcağında kavrulmayacağınız parçaları satın alarak bu akıma uyum sağlayabilirsiniz. Ayakkabı seçiminde ise gizli topuk spor ayakkabılar, stilettolar ve sandaletler yine başı çekiyor.

YAZAR BİLGİSİ
Merhaba. Ben Bilge. Kadınlar hakkında daha çok yemek, sağlık güzellik konuları üzerine bloglar yazıyorum. Umarım yazılarım anlaşılır ve aydınlatıcı olmuştur. Kendi düşüncelerinizide yorum olarak belirtmekten çekinmeyin.Teşekkürler!
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.